خیارشورها خیارهایی هستند که برای بدست آوردن طعم ترش و شور تخمیر می شوند و برای تهیه خیارشور می توانید از روش های زیادی استفاده کنید، اما ساده ترین راه استفاده از سرکه یا نمک است.
خیار انواع زیادی دارد، اما خیار کربی و خیار ایرانی به دلیل کوتاه و پر دست انداز بودن، دو نوع رایج هستند که تبدیل به ترشی می شوند.
ترشی چقدر خوب است؟
ترشی ها برای طعم دادن به غذاهای شما خوب هستند و همچنین یک پیش غذای خوب برای وعده های غذایی شما هستند.
خیارشور همدان از خوش طعم ترین خیارشور ها می باشد.
ترشی ها را همچنین می توان سرخ کرد تا بافت ترد رضایت بخشی به دست آورد، که باعث می شود ترشی سرخ شده در کنار گوشت گاو ذرت به بهترین انتخاب تبدیل شود .
در کنار کاربردهای مختلف آشپزی، ترشی ها فواید سلامتی زیادی نیز دارند.
فواید سلامتی
اصیل ترین ماده مغذی ترشی ترشی این است که حاوی منبع غنی از ویتامین ها و مواد معدنی است که آنها را به یک ماده عالی برای شرکت در دستور العمل های شما تبدیل می کند و برای قلب، مغز، ماهیچه ها یا حتی استخوان ها مفید است.
با این حال، باید توجه داشته باشید که سدیم بیش از حد در وعده های غذایی شما باعث برخی از بیماری های مربوط به فشار خون، قلب یا حتی سکته می شود.
مزایای آشپزی
مانند سایر سبزیجات معمولی، ترشی نیز یک ماده خوب برای طیف وسیعی از دستور العمل ها است.
میتوانید خیارشور را به سالاد تخممرغ یا تن ماهی، یک پنیر کبابی، یا روی چیزبرگر با خلال دندان ترشی اضافه کنید.