گردو به عنوان یک عنصر تغذیه ای سالم
یافتن غذای دیگری که برای سلامتی انسان مفید باشد مانند گردو دشوار است.
مطالعات زیادی در مورد فواید مصرف منظم گردو انجام شده است.
در نتیجه این مطالعات، نتایج زیر حاصل شده است؛
مشخص شد که اثر کاهنده بر کلسترول دارد.
مشاهده شده است که کلسترول افرادی که آب گردو می نوشند که از نگهداری گردو با پوسته آن برای مدت معینی در آب به دست می آید، به مرور زمان کاهش یافته است.
فروش گردو با پوست امسال بسیار بالا رفته است.
مشخص شده است که عناصر متعدد آن در این بهبود نقش دارند.
در پیشگیری از لخته شدن خون، کاهش تصلب شرایین، اسیدهای چرب امگا 3 و ویتامین E که به مقدار کافی توسط بدن تولید نمی شود، برای سلامت عروق مفید است.
با این بهبود مشخص شده است که خطر حمله قلبی کاهش می یابد.
عناصر منگنز، آهن و تری فسفات مورد نیاز روزانه توسط چند عدد گردو که به طور منظم خورده می شوند تامین می شود.
گردو در رژیمهای غذایی بسیار توصیه میشود، زیرا باعث ایجاد حس پر شدن میشود.
مشاهده شده است که با تامین کالری مورد نیاز بدن از اضافه وزن و چاقی جلوگیری می شود.
کارشناسان به این نتیجه رسیده اند که گردو که برای مصرف دیابتی ها بی خطر است، از پیشرفت بیشتر این بیماری جلوگیری می کند.
به عنوان یک ماده غذایی موثر در حفظ قند خون در سطح معقول ثبت شده است.
مشخص شده است که ویتامین های موجود در آن برای سیستم عصبی و مغز مفید است و ویتامین های B6 و E موجود در آن بسیار موثر است.
مصرف گردو نقش مهمی در تمرکز، مقابله با استرس شدید، خواب نامنظم و سایر مشکلات دارد.
مصرف گردو نقش مهمی در مبارزه با تمرکز، تحمل استرس شدید، مشکلات خواب نامنظم و مشکلات مختلف دارد.