نخود سیاه بخشی از رژیم غذایی

رمان‌نویس و نمایشنامه‌نویس توگو، به آفریقای نوین گفت که نمی‌توانست آن را باور کند وقتی در برزیل به زنانی برخورد کرد که در خیابان‌ها

نخود سیاه می‌فروشند. او در حال بازدید از پایتخت باهیا، سالوادور، که به طور گسترده به عنوان “پایتخت آفریقای غربی آمریکای جنوبی” شناخته می شود، در حالی که در حال فرار فرهنگی بود.

آقای عالم گفت: “یک بار فکر کردم که در لومه هستم.” او آنقدر تحت تأثیر قرار گرفت که بعداً در نخود سیاه آبگوشتی (بچه های برزیل) درباره این برخورد نوشت.

نخود سیاه کیلویی  بخشی از رژیم غذایی روزانه میلیون ها نفر در آفریقا است. آنها را یا آب پز می کنند و با برنج می خورند یا در گوجه فرنگی و پیاز سرخ می کنند و با ترکیب برنج و چنار سرخ شده می خورند. همچنین می توان آنها را به صورت آرد برای فرنی آسیاب کرد.

نخود فرنگی سیاه  که در بخش‌هایی از ساحل به نام نامیده می‌شود، به دلیل ارزش غذایی بالا و توانایی آنها برای رشد در شرایط سخت، در بیشتر مناطق جنوب صحرای آفریقا «نخود معجزه‌آسا» یا «گوشت انسان فقیر» نامیده می‌شود.

  • منابع:
    1. Black-eyed peas: A taste of Africa in the Americas
  • تبلیغات: 
    1. داشتن یک زندگی شاد تنها با دانستن یک نکته مهم که از آن غافلیم
    2. ماجرای عجیب عروس فراری که بعد از 8 ماه به خانه داماد بازگشت
    3. اطلاع از شرایط وخیم آموزش دهنده تمساح در باغ وحش!!
    4. انجام تمامی پروژه های دانشگاه در کمترین زمان