باقلوای پسته خندان موجب درمان بسیاری از بیماران در بیمارستان ترکیه شد

باقلوای پسته خندان یک دسر فیلوی غنی و خوشمزه با پر کردن آجیل شیرین و چسبناک است.

به جای مربع، این دستور رول باقلوا را درست کنید که به آن ساراگلی نیز می گویند. یک دسر تاثیرگذار و افتضاح!

از نزدیک باقلوا با گردو در بالا
بحث: چه کسی آن را ایجاد کرد.

باقلوا

منشا باقلوا قرن ها مورد بحث بوده است.

بسیاری معتقدند که دستور اصلی باقلوا از یونان می آید، در حالی که برخی می گویند ایرانی است و برخی دیگر معتقدند باقلوای ترکی اصل است.

من بی طرف می مانم حقیقت این است که دسر انحطاط در سراسر مدیترانه و خاورمیانه لذت می برد.

من فقط از کسی که در ابتدا آن را ایجاد کرده است سپاسگزارم. از این گذشته، دسرها هرگز نباید باعث بحث و جدل شوند، آنها برای ایجاد شادی در نظر گرفته شده اند.

صرف نظر از منشأ، باقلوا انواع مختلفی دارد.

رخی از کشورها آن را با فیلینگ دارچین و گردو درست می کنند، در حالی که در ترکیه اغلب باقلوای پسته درست می کنند و گزینه های پر کردن دیگری نیز وجود دارد. دسر را می توان با ریختن شربت شکر طعم دار روی آن یا با افزودن عسل به مواد شیرین کرد.

غذاهای یونانی غذاهای شگفت انگیزی دارد. Kolokithokeftedes و saganaki شعله ور پیش غذای مزه های خوشمزه هستند. برای شام، غذاهای سنتی مورد علاقه شامل سوتزوکاکیا (کوفته یونانی پخته شده) و یک غذای ماکارونی چند لایه به نام پاستیچیو است.

برای دسر، رول باقلوا یونانی که به ساراگلی نیز معروف است، ضروری است!